Rüyada askerler tarafından korunmak

Rüyada askerler tarafından korunmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, yaşamın kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada askerler tarafından korunmak gördüyseniz:

  • Başkalarının hareketlerini tehditkar bulsanız bile, ani tepkilerden sakınmalısınız.

Rüyada askerler tarafından korunmak başarılarının sürekli olacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker tarafından korunmak büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada biri tarafından korunmak çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına yorulur.

Rüyada melekler tarafından korunmak istediği yola çıkacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına delalettir.

Rüyada aslan tarafından korunmak nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına alamet etmektedir.

Rüyada polis tarafından korunmak çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Rüyada bir erkek tarafından korunmak onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine inanılır.

Rüyada köpek tarafından korunmak mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments