Rüyada yılan tarafından korunmak

Rüyada yılan tarafından korunmak her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına rivayet eder.

Rüyada yılan tarafından korunmak gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşmeniz hayatınıza katkısı dokunabilecek kişilerle karşılaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada yılan tarafından korunmak çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, endişelerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada biri tarafından korunduğunu görmek onun kıymetini her daim bileceğine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek tarafından korunmak yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada polis tarafından korunmak elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına yorulur.

Rüyada köpek tarafından korunmak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada biri tarafından korunmak insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine tabir olunur.

Rüyada asker tarafından korunmak kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpekler tarafından korunmak kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments