Rüyada birisi tarafından korunmak

Rüyada birisi tarafından korunmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, yanlış yatırımlar yapacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada birisi tarafından korunmak gördüyseniz:

  • Mesleki ya da eğitimle ilgili konularda çok dikkatli olmalısınız.

Rüyada yılan tarafından korunmak sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpek tarafından korunmak işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine yorulur.

Rüyada biri tarafından korunmak hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada askerler tarafından korunmak duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, esenliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada birisi tarafından korunmak söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına inanılır.

Rüyada polis tarafından korunmak alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada biri tarafından korunduğunu görmek başarılarının çoğalacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada melekler tarafından korunmak yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments