Rüyada biri tarafından korunduğunu görmek

Rüyada biri tarafından korunduğunu görmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına delalet eder.

Rüyada biri tarafından korunduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler işleri kolaylaştırmasa da, siz yolunuzdan şaşmayın.

Rüyada melekler tarafından korunmak uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada birileri tarafından korunmak meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada yılan tarafından korunmak ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polis tarafından korunmak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine delalet eder.

Rüyada aslan tarafından korunmak kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada biri tarafından korunduğunu görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine delalettir.

Rüyada bir erkek tarafından korunmak huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada erkek tarafından korunmak hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments