Rüyada mavi beşik görmek

Rüyada mavi beşik görmek işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına işaret eder.

Rüyada mavi beşik gördüyseniz:

  • Diğerlerinin beklentilerini kendi ihtiyaçlarınızın önüde tutmamanız daha fazla şey başarmanızı sağlayabilir.

Rüyada mavi beşik görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına işaret eder.

Rüyada mavi renk beşik görmek kazancını artıracağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi bebek beşiği görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına yorulur.

Rüyada boş pembe beşik görmek kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada bebek beşiği satın almak ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine işarettir.

Rüyada altın beşik görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı beşik görmek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına yorulur.

Rüyada beşik yapmak uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments