Rüyada masayı yumruklamak

Rüyada masayı yumruklamak kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, işlerinin düzene gireceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, her daim allah yolunda olacağına, yalnız kalmak isteyeceğine inanılır.

Rüyada masayı yumruklamak gördüyseniz:

  • Ani bir başlangıç yapma düşüncesi sizi heyacanlandırabilir.

Rüyada masayı yumruklamak işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvarı yumruklamak sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına alamet eder.

Rüyada cam yumruklamak dertlerin ve sorunların biteceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine alamet eder.

Rüyada kapıyı yumruklamak şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine işaret eder.

Rüyada birini yumruklamak sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapı yumruklamak hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvar yumruklamak kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, kazancın sürekli artacağına delalet etmektedir.

Rüyada adam yumruklamak çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments