Rüyada duvarı yumruklamak

Rüyada duvarı yumruklamak büyük manevi zararlar yaşanacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, uzak bir yola gidileceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada duvarı yumruklamak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da iyi niyetinizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada duvarı yumruklamak maddi zarara uğrayacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvar yumruklamak dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine rivayet eder.

Rüyada duvarları yumruklamak bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kapıyı yumruklamak ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, sorunlarının günden güne azalacağına işaret eder.

Rüyada adam yumruklamak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine rivayet eder.

Rüyada kapı yumruklamak esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini yumruklamak yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada cam yumruklamak yönetici koltuğuna yükseleceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments