Rüyada duvar yumruklamak

Rüyada duvar yumruklamak büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, adımlarını daha sağlam atacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada duvar yumruklamak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişiler veya akrabalarınız sizi bazı konularda desteklemeyebilir ya da söylemek istediğiniz şeylerin anlamını dahi çıkartamayabilirler.

Rüyada duvarları yumruklamak maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada duvarı yumruklamak verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına alamet eder.

Rüyada duvar yumruklamak manevi olarak kalbin allah aşkı ile dolacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam yumruklamak daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına rivayet eder.

Rüyada masayı yumruklamak fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada kapıyı yumruklamak bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı yumruklamak üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada adam yumruklamak şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments