Rüyada kapıyı yumruklamak

Rüyada kapıyı yumruklamak cesaret ve özgüven sahibi olacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapıyı yumruklamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yetersiz kalan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada kapıyı yumruklamak birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, kurtuluşu yakalayacağına alamet eder.

Rüyada kapı yumruklamak umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına işaret eder.

Rüyada duvar yumruklamak evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvarı yumruklamak sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvarları yumruklamak uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, büyük kazanç sağlanacağına yorulur.

Rüyada adam yumruklamak kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine alamet eder.

Rüyada masayı yumruklamak sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini yumruklamak hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments