Rüyada makam mevki sahibi olmak

Rüyada makam mevki sahibi olmak beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, alım gücünün artacağına, rızkının eksileceğine, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya rivayet eder.

Rüyada makam mevki sahibi olmak gördüyseniz:

  • Bazı yerlerde ufak tefek sorunlar görüyorsanız, problemlerin boyutunu anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada makam mevki sahibi olmak hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına delalettir.

Rüyada makam mevki görmek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, işlerin daha kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada mevki sahibi birinin elini öpmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine inanılır.

Rüyada mevki sahibi birini görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada mevki sahibi görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada mevki sahibi insanlar görmek yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada mevki sahibi olmak maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, zorlukların aşılacağına delalettir.

Rüyada üst mevkide birini görmek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments