Rüyada makam mevki görmek

Rüyada makam mevki görmek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, ruh sağlığının bozulacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada makam mevki gördüyseniz:

  • Çalışan bir kimseyseniz işvereniniz ya da üzerinizde olan kimseler maddi açılardan sizi destekliyorlar.

Rüyada makam mevki görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada makam mevki sahibi olmak girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine alamet eder.

Rüyada mevki kaybetmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, kötü haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada mevki yükselmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada mevki sahibi birini görmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine rivayet eder.

Rüyada mevki sahibi insanlar görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek mevkiye atanmak bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mevkili birini görmek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments