Rüyada mevki sahibi olmak

Rüyada mevki sahibi olmak hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına inanılır.

Rüyada mevki sahibi olmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyler açıkça ortadayken görmenizde fayda ya da gerekli dersleri almanızda fayda var.

Rüyada makam mevki sahibi olmak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, evleneceğinize işaret etmektedir.

Rüyada mevki sahibi görmek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine inanılır.

Rüyada mevki sahibi birini görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada mevki sahibi birinin elini öpmek gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mevki sahibi insanlar görmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına işarettir.

Rüyada mevki sahibi olmak insanlar tarafından takdir toplayacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek mevkili birini görmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, başka alanlara yöneleceğine işarettir.

Rüyada mevkili birini görmek zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, konuşmaz olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments