Rüyada mevki sahibi birinin elini öpmek

Rüyada mevki sahibi birinin elini öpmek atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, rahat bir hayata adım atılacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mevki sahibi birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları iddialı veya açıkça dile getirmeniz tartışmalara neden olabilir veya sizi garip bir durumda bırakabilir.

Rüyada mevki sahibi birinin elini öpmek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada mevki sahibi birini görmek evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada mevki sahibi görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, uzak bir yola gidileceğine yorulmaktadır.

Rüyada makam mevki sahibi olmak atılan adımların sıkıntı yaratacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada mevki sahibi insanlar görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada mevki sahibi olmak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek mevkili birini görmek evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini yüksek mevkide görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments