Rüyada üst mevkide birini görmek

Rüyada üst mevkide birini görmek hayatının güzelliklerle dolacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada üst mevkide birini gördüyseniz:

  • Taşınmanız veya evde yapacağınız konfor arttıran değişiklikler maddi anlamda da kar etmek anlamına gelebilir.

Rüyada üst mevkide birini görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mevki yükselmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mevki kaybetmek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına delalettir.

Rüyada yüksek mevkiye atanmak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mevki sahibi birini görmek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada mevki sahibi görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, az çalışarak çok gezeceğine alamet eder.

Rüyada mevki görmek çalışılan firmanın atağa geçeceğine, zor durumların biteceğine inanılır.

Rüyada birini yüksek mevkide görmek kişinin fakirleşeceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments