Rüyada tende leke görmek

Rüyada tende leke görmek onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, zorlukların biteceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada tende leke gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada tende leke görmek sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, hasta ise iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ten rengi sütyen görmek yaşamına bakacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada beyaz tenli erkek görmek manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada ten çorap almak gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine delalettir.

Rüyada kendini beyaz tenli görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada siyah ten çorap giymek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tene dokunmak ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada tenini esmer görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments