Rüyada lağımın taştığını görmek

Rüyada lağımın taştığını görmek kafasının rahat olacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına inanılır.

Rüyada lağımın taştığını gördüyseniz:

  • Yaşamınızda küçük değişiklikler olabilir.

Rüyada lağım taşması görmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada lağım suyunun taştığını görmek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine tabir olunur.

Rüyada lağım taştığını görmek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada lağımın taştığını görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına işaret eder.

Rüyada lağıma düşen birini görmek hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına işaret eder.

Rüyada lağım suyu yutmak uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada lağım faresi görmek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada lağım kuyusu görmek rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments