Rüyada lağım taştığını görmek

Rüyada lağım taştığını görmek yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, talihin yüzlerine güleceğine, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına delalet eder.

Rüyada lağım taştığını gördüyseniz:

  • İsteklerinizin yerine gelmesinin bir diğer anlamı da değişiklik yapmak unutmamalısınız.

Rüyada lağım taştığını görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada lağım taşması görmek işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada lağım suyunun taştığını görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada lağımın taştığını görmek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lağımdan çıkmak ruhen güzelleşeceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada lağım içinde yüzmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına işaret eder.

Rüyada lağım faresi görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işaret etmektedir.

Rüyada lağım suyu görmek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, böylece hayatından memnun olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments