Rüyada lağım taşması görmek

Rüyada lağım taşması görmek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, etrafındaki insanlara allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada lağım taşması gördüyseniz:

  • Olaylara olumlu açıdan yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada lağım suyunun taştığını görmek sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine delalet eder.

Rüyada lağımın taştığını görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine tabir olunur.

Rüyada lağım taştığını görmek bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lağım taşması görmek huzur ve mutluluk bulacağına, emeklerin boş yere harcanacağına yorulmaktadır.

Rüyada lağıma düşen birini görmek çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine delalettir.

Rüyada lağım patlamış görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada lağım faresi öldürmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, büyük miktarda para kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada lağımdan çıkmak ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments