Rüyada lağım yutmak

Rüyada lağım yutmak işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, sonunda mutlu olacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada lağım yutmak gördüyseniz:

  • Herşeyi kontrol altında tutabilirseniz bazı tartışmalardan kaçınmanız mümkün olabilir.

Rüyada lağım yutmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, canla başla çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lağım suyu yutmak ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına delalettir.

Rüyada lağım suyunda yüzmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine tabir olunur.

Rüyada lağımda yüzmek yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada lağım faresi görmek yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lağım içine düşmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada lağım deresi görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına alamet eder.

Rüyada lağım çukuru kazmak rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments