Rüyada lağım çukuru kazmak

Rüyada lağım çukuru kazmak sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hep dinç ve genç kalacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, variyetini çoğaltacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, önemli bir makama terfi alacağına alamet eder.

Rüyada lağım çukuru kazmak gördüyseniz:

  • İlginin ötesinde başka şeyler yapma fırsatınız olacak.

Rüyada lağım çukuru kazmak onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına alamet eder.

Rüyada lağım çukuruna düşmek hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına alamet etmektedir.

Rüyada lağım çukuruna düştüğünü görmek dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çukur kazmak rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, mevlit okutacağına işaret eder.

Rüyada toprağa çukur kazmak ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, çok büyük destek vereceğine delalettir.

Rüyada küçük çukur kazmak yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine tabir olunur.

Rüyada derin çukur kazmak eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, verilen  sözlerin tutulacağına inanılır.

Rüyada birinin çukur kazdığını görmek hayırlı ve güzel olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments