Rüyada lağım deresi görmek

Rüyada lağım deresi görmek kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine delalet eder.

Rüyada lağım deresi gördüyseniz:

  • İşinizi veya sağlığınızı ilgilendiren konularda aksilikler veya sıkıntılar olabilir.

Rüyada lağım deresi görmek eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada lağım borusu görmek geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine işarettir.

Rüyada lağım suyunda yüzmek istediği gibi alışverişe gideceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine delalet eder.

Rüyada lağım patladığını görmek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük lağım faresi görmek işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine delalet eder.

Rüyada lağım çukuru kazmak gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, bekarlar için evlenmeye delalet eder.

Rüyada lağım taştığını görmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, kalbinin küt küt edeceğine delalet eder.

Rüyada lağıma girmek rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments