Rüyada lağımda yüzmek

Rüyada lağımda yüzmek yaşamını daha iyi planlayacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, aşkının da kalıcı olacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada lağımda yüzmek gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olması mümkün olan bazı ek sorumluluklar üstlenebilirsiniz.

Rüyada lağım suyunda yüzmek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada lağım içinde yüzmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına rivayet eder.

Rüyada lağımda yüzmek yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, aksiliklerin baş göstereceğine yorulur.

Rüyada lağımın içine düşmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına işarettir.

Rüyada lağıma düşmek iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına delalet etmektedir.

Rüyada lağım karıştırmak hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, ailesini utandırmayacağına inanılır.

Rüyada lağıma düşen birini görmek ele geçen kazancın allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada lağım deresi görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments