Rüyada lağım patlamış görmek

Rüyada lağım patlamış görmek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine inanılır.

Rüyada lağım patlamış gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamayarak beklenmedik durumlarda, beklenmedik şeylere aşırı öfkelenebilirsiniz.

Rüyada lağım patlamış görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine tabir olunur.

Rüyada lağımda yüzmek sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına alamet eder.

Rüyada lağım fareleri görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, şansın çalışmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada lağım görmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada lağımda yürümek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin lağıma düştüğünü görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada lağımda boğulmak sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lağım pisliği görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments