Rüyada lağım suyuna girmek

Rüyada lağım suyuna girmek aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, zorlukların baş göstereceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına, yaşadığı stresin biteceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada lağım suyuna girmek gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı doğru kullanmanız durumunda, önemli ya da etkili kişilerle ilişkilerinizi ya da ilgi alanlarınızı geliştirebilirsiniz.

Rüyada lağım suyuna girmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine tabir olunur.

Rüyada lağıma girmek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada lağım suyuna düşmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada lağım suyu içmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada lağım suyuna batmak alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına alamet eder.

Rüyada lağımlı suya düşmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada lağım suyunun taştığını görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada lağım suyunda yürümek aydınlanacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments