Rüyada lağım fare görmek

Rüyada lağım fare görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, kendi dualarının allah katında kabul olacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lağım fare gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede, ne zaman, nasıl hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Rüyada lağım faresinin ısırdığını görmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş lağım faresi görmek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah lağım faresi görmek hayallerinin de yarım kalacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada lağım fareleri görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada lağım faresi yemek işlerin bu yüzden epey aksayacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada beyaz lağım faresi görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına rivayet eder.

Rüyada ölü lağım faresi görmek eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya yorulmaktadır.

Rüyada büyük lağım faresi görmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, başın borçlularla belaya gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments