Rüyada büyük lağım faresi görmek

Rüyada büyük lağım faresi görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına, yeni mallara kavuşacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada büyük lağım faresi gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Rüyada büyük lağım faresi görmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına işaret eder.

Rüyada lağım faresi öldürmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada evde lağım faresi görmek mutluluk gözyaşı dökeceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına delalettir.

Rüyada beyaz lağım faresi görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına rivayet eder.

Rüyada lağım faresi görmek bir uzmana başvurulacağına, çok büyük üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş lağım faresi görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ölü lağım faresi görmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah lağım faresi görmek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments