Rüyada iri kertenkele görmek

Rüyada iri kertenkele görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, makamını kaybedeceğine, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına yorulur.

Rüyada iri kertenkele gördüyseniz:

  • Aşkta da duygusallığınız devam edebilir.

Rüyada iri kertenkele görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine delalettir.

Rüyada kertenkele sürüsü görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare kertenkele görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek görmediği yerlere gideceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dev kertenkele görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine delalettir.

Rüyada birçok kertenkele görmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine delalettir.

Rüyada uçan kertenkele görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine yorulur.

Rüyada kertenkeleden korkmak yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments