Rüyada kedi kuyruğu görmek

Rüyada kedi kuyruğu görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına delalet eder.

Rüyada kedi kuyruğu gördüyseniz:

  • Telafi edilebilen durumlar sizi mutlu edebilir.

Rüyada kedinin kuyruğuna basmak eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi kuyruğunun koptuğunu görmek ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına tabir olunur.

Rüyada kuyruğu kopmuş kedi görmek endişelerinin son bulacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi kuyruğu koparmak yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına işaret eder.

Rüyada uzun kuyruklu kedi görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin kuyruğunu koparmak fakir fukaranın karnının doyurulacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına delalet eder.

Rüyada kedinin kuyruğunun koptuğunu görmek manevi yönlerinin güçleneceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına yorulur.

Rüyada kedi kuyruğu görmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments