Rüyada kuyruğu kopmuş kedi görmek

Rüyada kuyruğu kopmuş kedi görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, çalışmaları kötüleyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada kuyruğu kopmuş kedi gördüyseniz:

  • Kısacası duygularınızın esiri olmayın.

Rüyada kedi kuyruğu görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına delalettir.

Rüyada kedi kuyruğu yemek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına delalet eder.

Rüyada kedinin kuyruğuna basmak hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada uzun kuyruklu kedi görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada kopmuş kedi kuyruğu görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, belalardan korunacağına işarettir.

Rüyada kuyruğu kopmuş kedi görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada kedinin kuyruğunun koptuğunu görmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi kuyruğu koparmak yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments