Rüyada kedinin kuyruğunu koparmak

Rüyada kedinin kuyruğunu koparmak eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, işlerinin hızlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin kuyruğunu koparmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızla ilgili bir ya da birkaç mutluluk yaşayabilirsiniz.

Rüyada kedinin kuyruğuna basmak kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin kuyruğunu koparmak biraz olsun hafifleyeceğine, tüm parasını kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada kedinin kuyruğunun koptuğunu görmek mutluluğunu çoğaltacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyruksuz kedi görmek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine inanılır.

Rüyada kedi kuyruğu koparmak geçim kaygısı duymayacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına delalet eder.

Rüyada uzun kuyruklu kedi görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin kuyruğunu kesmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, saadete ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi kuyruğu kesmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments