Rüyada küs olduğu kişinin elini öpmek

Rüyada küs olduğu kişinin elini öpmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, öz güven kazanacağına delalet eder.

Rüyada küs olduğu kişinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız veya vakit geçirdiğiniz bir kişinin size yardımı dokunabilir.

Rüyada küs olduğu kişinin elini öpmek ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada küs olduğun kişiyi öpmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada küs birinin elini öpmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına tabir olunur.

Rüyada küs olduğun birinin elini öpmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada küs olduğu birinin elini öpmek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına işaret eder.

Rüyada küs olduğun kişinin elini tutmak ailenin büyüyeceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş kişilerin elini öpmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine delalettir.

Rüyada tanımadığın kişilerin elini öpmek huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments