Rüyada küs olduğu birinin elini öpmek

Rüyada küs olduğu birinin elini öpmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, kazancı arttıracağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine alamet eder.

Rüyada küs olduğu birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alıyor ya da olaylara fazla iyimser bakıyor olabilirsiniz.

Rüyada küs olduğun birinin elini öpmek ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına işaret eder.

Rüyada küs olduğu birinin elini öpmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğu kişinin elini öpmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs birinin elini öpmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğun insanı öpmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına alamet eder.

Rüyada küs olduğun birini öpmek üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına delalet eder.

Rüyada küs olan birini öpmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada küs olduğu birini öpmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments