Rüyada küs olduğun birinin elini öpmek

Rüyada küs olduğun birinin elini öpmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, huzurlu günlerin geleceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğun birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Uğraşılması zor durum, ilişki, iş veya kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada küs olduğu kişinin elini öpmek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada küs olduğu birinin elini öpmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, hidayete ermeyi de başaracağına delalet eder.

Rüyada küs birinin elini öpmek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine delalet eder.

Rüyada küs olduğun birinin elini öpmek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına işarettir.

Rüyada küs olduğu birini öpmek güzel bir geleceğin yaklaşmasına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada küs olduğun birini öpmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada küs olduğun insanı öpmek kendisine gelemeyeceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına yorulur.

Rüyada küs birini öpmek hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments