Rüyada küs olduğun kişiyi öpmek

Rüyada küs olduğun kişiyi öpmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, sıkıntıların artacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişiyi öpmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız iyi görünüyor.

Rüyada küs olduğun kişiyi öpmek sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına işarettir.

Rüyada küs olduğu kişinin elini öpmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, o kapıyı kapatacağına rivayet eder.

Rüyada küs olduğun birini öpmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada küs olduğu birinin elini öpmek maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs birinin elini öpmek terfi alacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada küs olduğun birinin elini öpmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, hayatının daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada küs birini öpmek sıkıntıların çözüm bulacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğu birini öpmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments