Rüyada küs olduğun kişinin elini tutmak

Rüyada küs olduğun kişinin elini tutmak çok rahat bir hayat yaşayacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, evlat sahibi olacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, kara kara düşünür olacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine alamet eder.

Rüyada küs olduğun kişinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmeyin, her şey bittiğinde son derece mutlu olacağınızı göreceğiniz gelişmeler yaşıyorsunuz.

Rüyada küs olduğun kişinin elini tutmak art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada küs olduğun birinin elini tutmak geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğu kişinin elini öpmek çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, yaşamın kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tutmak iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, kısmetinin de açılacağına işarettir.

Rüyada bir kişinin elini tutmak rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına alamet eder.

Rüyada aşık olduğu kişinin elini tutmak huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin kişinin elini tutmak kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin elini tutmak çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments