Rüyada kuru fasulye toplamak

Rüyada kuru fasulye toplamak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye toplamak gördüyseniz:

  • Fark yaratmanız değişikliği körükleyebilir.

Rüyada kuru fasulye toplamak rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine delalet eder.

Rüyada pilav ve kuru fasulye görmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kuru fasulye yediğini görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, isteklerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada birine kuru fasulye vermek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş kuru fasulye görmek sorunların teker teker çözüleceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına tabir olunur.

Rüyada kuru fasulye ve nohut görmek bol bol moral depolanacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine alamet eder.

Rüyada renkli kuru fasulye görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kuru fasulye pişirdiğini görmek kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments