Rüyada kuru fasulye yediğini görmek

Rüyada kuru fasulye yediğini görmek kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, günden güne kazancının artacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Rüyada kuru fasulye yediğini gördüyseniz:

  • Bazı kişileri ya da bazı konulara dikkat çekerek kendinizi zor durumda bırakabilirsiniz.

Rüyada kuru fasulye yediğini görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine yorulur.

Rüyada çiğ kuru fasulye görmek bereketli işlere gireceğine, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru fasulye yemeği görmek dişe diş savaşacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına tabir olunur.

Rüyada pilav ve kuru fasulye görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye almak işlerin büyük bir açmaza gireceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine delalettir.

Rüyada kuru fasulye nohut görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kuru fasulye piştiğini görmek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, çok zor bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru fasulye yemeği yemek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments