Rüyada kuru fasulye ve nohut görmek

Rüyada kuru fasulye ve nohut görmek büyük başarılar elde edeceğine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına işarettir.

Rüyada kuru fasulye ve nohut gördüyseniz:

  • Duygusal davranan bazı kişiler yaşam tarzınızda değişikliklere neden olabilirler.

Rüyada kuru fasulye nohut görmek eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada kuru fasulye ve nohut görmek işlerdeki karın artacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına işarettir.

Rüyada nohut fasulye görmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Rüyada fasulye nohut görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kuru nohut yemek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına tabir olunur.

Rüyada kuru nohut görmek alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada pişmemiş kuru fasulye görmek yüklü miktarda kazanç getireceğine, mirasa tabir olunur.

Rüyada kuru fasulye yemeği görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments