Rüyada pişmiş kuru fasulye görmek

Rüyada pişmiş kuru fasulye görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, ulvi kimse haline geleceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş kuru fasulye gördüyseniz:

  • Gereksiz zaman alan kişilere izin vermemenizde fayda var.

Rüyada pişmemiş kuru fasulye görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemeği görmek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada tencerede pişmiş kuru fasulye görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada pişmiş kuru fasulye görmek geç de olsa huzura erileceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada pişmiş yeşil fasulye görmek gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına rivayet eder.

Rüyada pişmiş fasulye görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine delalet eder.

Rüyada pişmiş taze fasulye yemek sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Munevver kapak

Ruyada bir cuval kuru pasulye gordun aldim