Rüyada birine kuru fasulye vermek

Rüyada birine kuru fasulye vermek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine delalet eder.

Rüyada birine kuru fasulye vermek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi, hareketleriniz veya geleceğiniz üzerinde etkisi olabilecek kişilerle tartışırsanız, daha iyi bir geleceğin yol haritasını çıkartabilirsiniz.

Rüyada pişmemiş kuru fasulye görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, hasret gidereceğine işarettir.

Rüyada kuru fasulye yemek bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada kuru fasulye satmak maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada etli kuru fasulye pişirmek imkânlarını kaybedeceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurtlu kuru fasulye görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru fasulye nohut görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tencerede pişmiş kuru fasulye görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments