Rüyada kuru fasulye pişirdiğini görmek

Rüyada kuru fasulye pişirdiğini görmek kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kuru fasulye pişirdiğini gördüyseniz:

  • Anında hızlı karar vermeniz gerektiğinde kendinize beş dakikalık bir zaman tanıyın.

Rüyada etli kuru fasulye pişirmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, keder yaşayacağına yorulur.

Rüyada kuru fasulye yemeği pişirmek çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye pişirdiğini görmek sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kuru fasulye görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına yorulmaktadır.

Rüyada pilav üstü kuru fasulye görmek atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, kısmetlerin artacağına alamet eder.

Rüyada kuru fasulye ve pilav görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına işarettir.

Rüyada pişmemiş kuru fasulye görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye satmak güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments