Rüyada pilav ve kuru fasulye görmek

Rüyada pilav ve kuru fasulye görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada pilav ve kuru fasulye gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ilişkinizin olumsuzluk anlamında istenmeyen boyutlara taşınma ihtimali var.

Rüyada kuru fasulye ve pilav görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye pilav görmek insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, can derdine düşeceğine işarettir.

Rüyada pilav ve kuru fasulye görmek elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada pilav kuru fasulye görmek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kuru fasulye ve pilav yemek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada pilav üstü kuru fasulye görmek uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada pilav üstü kuru fasulye yemek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada fasulye pilav yemek müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments