Rüyada kurtlarla boğuşmak

Rüyada kurtlarla boğuşmak kendisine uğur getireceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurtlarla boğuşmak gördüyseniz:

  • Bırakın, herkes kendine göre yerlere odaklansın.

Rüyada kurtla boğuşmak çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına delalettir.

Rüyada kurtlarla boğuşmak şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına delalet eder.

Rüyada aslan boğuşmak kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, deneyim kazanacağına rivayet eder.

Rüyada maymunla boğuşmak rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, kısmetinin açık olacağına işaret eder.

Rüyada birisiyle boğuşmak gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, bereketin eksileceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeytanla boğuşmak kendini çok iyi hissedeceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine delalet eder.

Rüyada dalgalarla boğuşmak böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada cinlerle boğuşmak hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments