Rüyada şeytanla boğuşmak

Rüyada şeytanla boğuşmak kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada şeytanla boğuşmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı ne zaman gerçekleştirebileceğinize konsantre olmak yerine, farklı tecrübeler edinebileceğiniz yerlere gitmeniz veya aktivitelerle uğraşmanız vizyonunuzu genişletebilir.

Rüyada şeytanla boğuşmak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına inanılır.

Rüyada cinle boğuşmak bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, çok güzel günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada aslan boğuşmak girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına rivayet eder.

Rüyada kızla boğuşmak gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada atla boğuşmak aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada kurtlarla boğuşmak en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada koyunla boğuşmak hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, ümitlerinin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisiyle boğuşmak sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments