Rüyada birisiyle boğuşmak

Rüyada birisiyle boğuşmak rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, korkularını yeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada birisiyle boğuşmak gördüyseniz:

  • Bir süredir sizi tatmin etmeyen ilişkiler ya da işler sıkıntı sebebi olabilir.

Rüyada çamurla boğuşmak itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine delalettir.

Rüyada kurtla boğuşmak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada atlarla boğuşmak hükmünün geçmeyeceğine, huzurunun eski haline döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayıyla boğuşmak eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine işarettir.

Rüyada boğayla boğuşmak içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada maymunla boğuşmak hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, manevi olarak hasar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizle boğuşmak atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyunla boğuşmak çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments