Rüyada cinlerle boğuşmak

Rüyada cinlerle boğuşmak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, ele geçen paranın daha da artacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada cinlerle boğuşmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yeteneğinizi veya yeterliliğinizi gösterme şansı sunabilecek büyük bir fırsat sizi bekliyor.

Rüyada cinle boğuşmak yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, ayıplanacağına delalet eder.

Rüyada cinlerle boğuşmak dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada atla boğuşmak maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada vahşi hayvanla boğuşmak düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına inanılır.

Rüyada denizde dalgayla boğuşmak göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada kedilerle boğuşmak her işinde iyilikle karşılaşacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına işaret eder.

Rüyada yılanla boğuşmak parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada şeytanla boğuşmak beden sağlığının zarar göreceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments