Rüyada maymunla boğuşmak

Rüyada maymunla boğuşmak ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına tabir olunur.

Rüyada maymunla boğuşmak gördüyseniz:

  • Farklılıkları belirtip yolunuza devam edin.

Rüyada maymunla boğuşmak ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızla boğuşmak yediği ekmeğin verimli olacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeytanla boğuşmak çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada aslanla boğuşmak iş konusunda bir ortaklık kuracağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada dalgayla boğuşmak büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına işarettir.

Rüyada yorganla boğuşmak ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada atla boğuşmak kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine işarettir.

Rüyada atlarla boğuşmak o işin tüm risklerini göze alacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments