Rüyada dalgalarla boğuşmak

Rüyada dalgalarla boğuşmak kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine delalet eder.

Rüyada dalgalarla boğuşmak gördüyseniz:

  • Gerçeklere veya ilk elden bilgilere ağırlık verilmesi gerekiyor.

Rüyada dalgayla boğuşmak geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, suç işleyeceğine yorulur.

Rüyada gemide dalgalarla boğuşmak karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük dalgalarla boğuşmak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, ona şifa olmayacağına inanılır.

Rüyada denizde dalgalarla boğuşmak aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, huzursuzlukların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada dalgalarla boğuşmak uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına işaret eder.

Rüyada denizde dalgayla boğuşmak gururlandıracak işler yapacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada yorganla boğuşmak yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada yılanlarla boğuşmak başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kimseye borçlanmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments