Rüyada aslanla boğuşmak

Rüyada aslanla boğuşmak dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada aslanla boğuşmak gördüyseniz:

  • Fiziksel uğraşlara gerek duyabilirsiniz.

Rüyada aslan boğuşmak onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine delalettir.

Rüyada aslanla boğuşmak hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslanlarla boğuşmak hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine tabir olunur.

Rüyada gemide dalgalarla boğuşmak herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada koyunla boğuşmak eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına yorulur.

Rüyada kurtla boğuşmak kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada dalgalarla boğuşmak para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada cinlerle boğuşmak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments