Rüyada vahşi hayvanla boğuşmak

Rüyada vahşi hayvanla boğuşmak belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, rahat bir hayat sağlayacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, amaçlarına ulaşacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine delalettir.

Rüyada vahşi hayvanla boğuşmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bir fırsat yeteneklerinizi farklı şekilde kullanabilmeniz için olanak yaratabilir.

Rüyada vahşi hayvanla boğuşmak hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada vahşi hayvandan korkmak yapılan her işte hayır duası alınacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada vahşi hayvanlardan kaçmak dertlerin uzaklaştırılacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada vahşi hayvan saldırısına uğramak maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına rivayet eder.

Rüyada vahşi hayvanı öldürmek deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına tabir olunur.

Rüyada vahşi hayvan tarafından ısırılmak iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada vahşi hayvan ısırması görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada vahşi bir hayvan görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments